Lokaal Actueel

Raadsvergadering 

De raadscommissie en raads- vergaderingen zijn live te volgen vanaf de publieke tribune in het gemeentehuis of via de livestream.

aanvang 19.30 uur  

agenda met bijlagen  kunt u vinden op: gemeenteraadveenendaal.nl

 

 

Nieuwsbrief nr.3 van LokaalVeenendaal is verschenen, staat onder kopje bestuur

 

Reactie van een nieuwsbrieflezer

Normaal lees ik jullie nieuwsbrief met het oog op weten wat er zoal speelt en leeft in politiek Veenendaal. Politiek ben ik net even wat anders gekleurd zullen we maar zeggen maar dit keer stond er een heel aardig stukje in de nieuwsbrief dat ik met veel genoegen las. Coalitie en Oppositie… Ik heb mijn stem en steun verbonden aan een andere partij maar kon toch voor de volle 100% aansluiten bij wat geschreven is in de nieuwsbrief over je eigen geluid hebben, invulling geven aan het akkoord en toch ook ruimte creëren voor de individualiteit. Ik zie dat voor een groot deel ook wel terug in de raadsvergaderingen al zie ik daar, terecht, ook veel politiek bedreven worden. Toch wil ik jullie een oprecht compliment geven voor de inhoud van jullie nieuwsbrieven en dit keer zelfs met reactie per e-mail. Blijf jullie inzetten voor een mooi Veenendaal waar iedereen zich thuis en veilig mag voelen ;-)

 

 

Onder het kopje bestuur/ANBI vind u het jaarverslag 2022 van Lokaal Veenendaal.                                      jaarverslag 2023 verschijnt  medio april 2024.

Vertrouwenspersoon/Klachtenregeling van toepassing

Tijdens de ALV 11-12-2023 is door de leden de basiscode Kennispunt Lokale Politieke Partijen geaccordeerd door de leden.                                                                                        De regeling  staat onder het kopje bestuur.

 

 

Bij aanmelding lidmaatschap.. €12.-/24.-  per jaar,  6 maanden gratis